betong entreprenorBetong & Entreprenør AS ble etablert i 1983, og består av datterselskapene B&E-Entreprenør AS og B&E-Betongelement AS.

Vi produserer, leverer og monterer til ulike prosjekter.

Betong & Entreprenør holder til i Vågan, og vi leverer våre tjenester primært fra Saltfjellet og nordover. Vi omsetter for totalt ca kr 125 millioner årlig takket være våre dyktige ansatte. B&E-Betongelement AS produserer Con-Form-elementer og BubbleDeck til råbygg med både slakkarmerte og forspente løsninger. Vi produserer Con-Form-elementer til vegger, dekker, dragere og søyler. Videre trapper, repos, svalganger og balkonger.

Våre komplette løsninger gir stor fleksibilitet, høy kvalitet og ferdiggrad, kort byggetid og totalt sett bedre økonomi i prosjekter.

B&E-Entreprenør AS leverer råbygg til de fleste typer bygg med hovedvekt på hoteller og leilighetsbygg. Vi har vært involvert i en rekke nybygg i Nord-Norge de senere år, deriblant Sjøsiden Boligpark, Lofothavn, Tinden Brygge, Thon Hotell Lofoten og Lofoten Kulturhus i Svolvær, Scandic Hotell Narvik, Edge, Skir og Smart Hotell Tromsø og Nordlyskatedralen i Alta. 

I tillegg påtar vi oss sjørelaterte oppdrag, som leveranse av kaier, broer, pumpekummer, kulverter, støttemurer, o.l. Vi besitter spesialutstyr som slepebåt, transport- og pelelekter med 60 tonns mobilkran, og 5,0 tonns frittfallslodd for inntil ø600 pelerør.

Se oversikt over referanser her..

Betong & Entreprenør har en ambisiøs målsetting.

Vi skal rett og slett være landsdelens dyktigste og mest lønnsomme betongentreprenør. Produktene vi leverer er av høy kvalitet, og håndverket i prosessen skal utføres fagmessig fra bestilling og produksjon, til levering av ferdig produkt. Det er viktig for Betong & Entreprenør at kundens behov og forventninger blir innfridd. Med mangeårig, solid kompetanse på området bistår vi i alle deler av prosessen – fra prosjektering til levering og montasje av betongelementer.