dronebilde av Betong og entreprenør

Betong & Entreprenør AS

Vi er et konsern bestående av tre bedrifter: morselskapet Betong & Entreprenør AS og døtrene B&E – Betongelement AS og B&E – Entreprenør AS. Konsernet ble etablert i 1983, da som Betong og Entreprenørsenteret AS. For mer historikk les her.

Felles for konsernet er at vi benytter oss av betong. Vårt motto er: Vi bygger i betong! Konsernet har et felles styre og ledes av en administrerende direktør for alle selskap, Trygve Nilsen. 

Verdiene som vi jobber etter er:

Pålitelig | Eierskap | Fellesskap | Råskap

Konsernet har hovedkontor i Kabelvåg og avdelingskontor i Harstad. Primærområdet vi jobber i er Nord-Norge. 

B&E – Betongelement AS produserer betongelement og ferdigbetong. I tillegg har vi en egen avdeling for logistikk og vedlikehold. Virksomheten har tilholdssted i Kabelvåg. Betongelementene benyttes på byggeplasser i hele Nord-Norge. Ferdigbetongen begrenses til nærområdet, Lofoten, Vesterålen og Lødingen.

B&E – Entreprenør AS utfører primært entreprenørtjenester i tillegg til de administrative tjenestene for konsernet. Inn under entreprenørtjenester har vi prosjektledelse, prosjektering og utførelse av betongentrepriser. Da spesielt med egenproduserte betongelement. Vi bygger bolig, hotell og andre bygg egnet for vårt system, for eksempel bygging av kai.

Våre sertifikater

VI BYGGER I BETONG!

Våre komplette løsninger gir stor fleksibilitet, høy kvalitet og ferdiggrad, kort byggetid og totalt sett bedre økonomi i prosjekter.

Play Video