Betong & Entreprenør består i dag av cirka 60 dyktige ansatte fordelt på selskapene, Betong & Entreprenør AS, B&E-Betongelement AS og B&E-Entreprenør AS. B&E-Betongelement produserer ferdigbetong og betongelementer i våre lokaler i Kabelvåg. B&E-Entreprenør består av en landbasert avdeling som monterer råbygg med Con-Form-elementer og en maritim avdeling som i hovedsak bygger kaier. Vi utøver vår entreprenørvirksomhet i hele Nord-Norge.

Våre ansatte er vår viktigste ressurs, og en sentral suksessfaktor for at vi skal lykkes. Vi er derfor alltid på utkikk etter dyktige og engasjerte medarbeidere på alle nivåer som ønsker å bidra med å utvikle bedriften videre.
Ledige stillinger vil publiseres på denne siden når vi søker etter nye medarbeidere.

Ledige stillinger vil publiseres her, og på vår facebookside.

Du er alltid velkommen til å vise din interesse hos oss ved å fylle ut en åpen søknad med CV og annen relevant informasjon.

Image is not available
Jeg liker å jobbe her fordi jeg har gode kollegaer som har tatt godt imot meg. Vi bryr oss og tar vare på hverandre. Vi blir også involvert i hvordan vi skal løse det enkelte oppdrag, og har varierte oppgaver.
Youssuf Abdu Omerdin - lærling
Image is not available
Jeg jobber her fordi det er en trygg arbeidsplass, og fordi jeg føler at mine ønsker om personlig utvikling blir møtt av ledelsen, men ikke minst fordi det er dritgøy å jobbe her (til tider).
ANDREAS DANIELSEN – maritim avdeling
Image is not available
Jeg opplever at jeg i hverdagen blir involvert og har reell innflytelse i hvordan vi løser oppdragene våre. Jeg føler i så måte at jeg gis tillit og ansvar og at jeg er en del av bedriftens fremtid.
KJELL SØRENSEN - tegner
Image is not available
Jeg har gode og positive kollegaer som gir meg en god følelse i hverdagen. Jeg synes arbeidet mitt er givende og variert. Det betyr noe for meg at jeg er en del av del av et større fellesskap der vi skaper noe sammen.
ROGER PEDERSEN - kranfører/ logistikk
Image is not available
Jeg har gode arbeidskollegaer som bryr seg. Jeg trives veldig godt med et arbeid der jeg får brukt hendene mine: Det vi skaper av bygninger og kaier setter sine fotspor der de føres opp, noe som gjør meg stolt og glad.
ODD-ROGER SIVERTSEN – Bas Produksjon
Image is not available
Jeg begynte å jobbe hos Betong & Entreprenør fordi jeg hadde hørt mye positivt om dem som arbeidsplass. Jeg har nå vært her i flere år fordi det viste seg å være sant.
HENNING TENNES – Bas Maritim
Image is not available
Jeg trives sammen med mine kollegaer. Vi har en positiv tone oss imellom og er snare med å hjelpe hverandre hvis det oppstår behov for det. Jeg synes det er inspirerende å vite at det vi skaper av betong blir stående lenge og har lang og stor nytteverdi for dem som bruker det.
JIM OVE JONASSEN – kranfører/ logistikk
Shadow
Slider