B&E-Entreprenør AS

Vår entreprenøravdeling benytter i hovedsak Con-Form byggesystem til oppføring av komplett råbygg i betong.

I tillegg til Con-Form, benytter vi også andre typer elementer som trapper, repos, søyler, dragere, balkonger mm. Vi er fleksible og kan produsere det meste innenfor betongelementer. Hvert element er skreddersydd til hvert prosjekt og passer perfekt i kombinasjon. Dette gir et homogent råbygg med høy ferdiggrad.

Vi bygger alt fra garasjer og eneboliger, til hotell og næringsbygg. Enten som totalentreprenør, totalunderentreprenør eller som ren underentreprenør.

Vi har egen prosjekteringsavdeling som utfører intern prosjektering av betongelementer. Vi har et svært godt samarbeid med rådgiver i byggteknikk som vet å utnytte våre produkter til sitt fulle.

Vi har mange gode samarbeidspartnere innenfor tekniske fag som kjenner vårt byggesystem godt. Det er derfor en stor fordel for prosjektene om vi kommer inn så tidlig som mulig, slik at vårt byggesystem blir fullt utnyttet.

VI BYGGER I BETONG!

Våre komplette løsninger gir stor fleksibilitet, høy kvalitet og ferdiggrad, kort byggetid og totalt sett bedre økonomi i prosjekter.

Play Video