Forlengelse av Havnepromenaden i Svolvær

Betong & Entreprenør er nå i gang med å bygge ny kai i Svolvær havn. Kaiprosjektet er en del av utbyggingen til det nye leilighetsprosjektet Tinden 2.

Fortsett å lese

Spennende leilighetsprosjekt på Svinøya i Svolvær

B&E er nå i gang med byggingen av råbygget til leilighetskomplekset med 12 leiligheter som har unik utsikt mot Svolvær havn og Vestfjorden.

Fortsett å lese

Sjøsiden Boligpark, -nytt prosjekt i Lofoten!

B&E har fått bestilling på utførelse av kjeller og to blokker til Sjøsiden Boligpark i Svolvær.

Fortsett å lese

B&E søker teknisk tegner

Vi har så stor tro på fremtiden at vi har satt oss mål om betydelig høyere omsetning enn det vi har i dag. I denne forbindelse trenger vi en dyktig medarbeider til prosjekteringsavdelingen vår i Kabelvåg.

Fortsett å lese

Enebolig på Sørvågen i Moskenes

B&E bygger råbygget til eneboligen som ligger i det idylliske fiskeværet i Vest-Lofoten.

Fortsett å lese

Ny boligblokk på Finnsnes

​B&E nærmer seg ferdigstillelsen av råbygget på Finnsnes i Troms som skal inneholde åtte leiligheter.

Fortsett å lese

Bygger ny kai for Nordlaks

I november 2017 begynte B&E arbeidet med å bygge ny kai på Børøya ved Stokmarknes.

Fortsett å lese

Bygging av nytt rådhus i Bodø

B&E har siden august 2017 jobbet med råbygget til det nye rådhuset i fylkeshovedstaden.

Fortsett å lese

Bil i Nord Svolvær

På oppdrag fra DSN Entreprenør AS har vi påtatt oss å levere fundamentering, ringmur og gulv på grunn til nybygg hos Bil i Nord Svolvær. Det skal bygges et tilbygg til eksisterende bygg og et nybygg som skal brukes til dekkhotell. Prosjektet har et areal ca 2 500 m 2 . På bildet kan man se de to første punktfundamenten...
Fortsett å lese

Vi søker blandeoperatør/ sjåfør/ verkstedsmedarbeider

I forbindelse med at vi skal øke produksjonen vår betydelig trenger vi flere dyktige medarbeidere. B&E har ledig 1 kombinasjonsstilling i 100 % som blandeoperatør/ sjåfør/ verkstedsmedarbeider.

Fortsett å lese

Vi søker 2 kranførere

I forbindelse med at vi skal øke produksjonen, trenger vi flere dyktige medarbeidere. B&E Entreprenør AS har 2 stillinger ledige som kranførere på vår Tadano Faun ATF65G-4.

Fortsett å lese

Vi er på søken etter markedssjef

Vi er et konsern i rivende utvikling som ser svært lyst på fremtiden og har satt oss nye og hårete mål. I et ledd for å kunne nå disse målene er vi på jakt etter å rekruttere mennesker som passer inn hos oss og som har lyst til å være med på denne reisen.

Fortsett å lese

Vi søker anleggsledere, baser og montører

I forbindelse med at vi skal øke produksjonen trenger vi flere dyktige medarbeidere. Til vår landbaserte entreprenøravdeling søker vi derfor etter formenn, baser og montører.

Fortsett å lese

Vi søker produksjonsmedarbeidere

** STILLINGENE ER BESATT **

Vi er på søken etter personer som er interessert i byggfag og kan tenke seg å jobbe med å bygge elementer i betong som benyttes til bygging av hoteller, leilighetskomplekser, kaier og andre konstruksjoner.

Arbeidsoppgaver:
 • Betongarbeid
 • Forskaling
 • Armering
 • Støp
 • Pussing/ sluttfinish
Kvalifikasjoner:
 • Må beherske norsk språk muntlig.
 • Være arbeids- og lærevillig.
 • Ha god helse.
 • Fagbrev innenfor området forskaling /armering /betongarbeid er ønskelig men ikke avgjørende for ansettelse.
 • Erfaring innenfor området betongelementproduksjon er ønskelig men ikke avgjørende for ansettelse.
 • Sertifikat på traverskran en fordel men ikke avgjørende.

I forbindelse med at vi skal øke produksjonen av betongelementer, trenger vi flere dyktige medarbeidere. I produksjonshallen vår i Kabelvåg søker vi derfor etter flere produksjonsmedarbeidere.

Fortsett å lese

Påbygg hos J.M. Langaas AS

På oppdrag for Lofotentreprenør AS har vi levert og montert Con-Form vegger hos J.M Langaas AS i Sund.  Veggene er isolert med 100 mm isolasjon og er ca 5.30 m høye. Vi har også montert hulldekke og levert brystningselementer til det nye fryselageret.  Montasjetiden inkludert støping tok 4 dager.  Les me...
Fortsett å lese

Oppgradert styresystem på betongstasjonen

I høst har vi oppgradert styresystemet for produksjon av ferdigbetong til Branel System 4009. Dette systemet anvender den nyeste teknologien for automasjon av betonganlegg. Vi er nå oppdatert for å tilfredsstille kravene i den nye standarden for ferdigbetong NS-EN 206.  Les mer om Branel Systems på www.branel.dk .

Gratulerer med bestått fagprøve!

​Vi gratulerer Stig Strøm med bestått fagprøve i betongfaget!  Fagprøven besto av å produsere et kaiskjørt og en trekantvegg til terminalkaien i Bodø . Stig besto fagprøven med glans og fikk beste karakter, bestått meget godt!  Les mer om karriere i Betong & Entreprenør her..

Betongarbeid for Lødingen Fisk AS

For Lødingen Fisk AS i Vestbygd har vi utført diverse betongarbeid. Vi har levert og montert betongvegger til saltvannskummer i forbindelse med bygging av renseanlegg for slam fra oppdrettsanlegg. Vi har kjerneborret overflow-hull i noen av veggene. I tillegg har vi støpt krans rundt komme og støpt dekke i garasje. Vi har også støpt flaten mellom g...
Fortsett å lese

Forsterkning av kai

For Nordlaks i Kalvik har vi rehabilitert eksisterende betongkai.   Vi har forsterket kaien med nye peler, påstøpt 12 cm betongdekke, montert nye dollbord og ny pullert, og fendret kaien i tre med stigebøyler i front.

Første leveranse til Bodø Terminalkai

Første leveranse med betongelementer til Bodø Havneterminal har forlatt Rækøya.  Båten Sveafjord har tatt med seg 200 tonn kaielementer over fjorden til Bodø.  Kaien er på   349 meter og tilsammen skal vi levere  2000 tonn Con-Form betongelementer til prosjektet.  Les mer om prosjektet her .